Tjänster

Din terapeut

Hem

Aktuellt

Är du redo för terapi?

Ibland är det svårt att ta det där första steget. Du kanske är redo att börja arbeta med dig själv men ändå finns det något som gör att du tvekar. Kommer denna sortens terapi att hjälpa mig? Passar terapeuten mig? Kommer jag att ha råd? Tänk om jag kommer att må sämre?

Det är inte ovanligt att det finns flera rädslor. Och jag vill att du ska veta att det är helt ok att du pratar med mig om dem. Innan du beslutar dig för att påbörja terapi med mig, gå på en föreläsning eller workshop. Boka in ett telefonsamtal eller bestäm dig för att endast göra ett första möte.

Att påbörja sin terapeutiska resa kan för många vara ett stort beslut, och jag har full förståelse för det. Jag bollar gärna tankar och ideér med dig. Så tveka inte att kontakta mig gällande dina frågor och funderingar.

Hur kan jag hjälpa dig?

Mitt rum är mer än en samtalsmottagning och jag är mer än en terapeut. Oavsett vilken tjänst du köper av mig (workshop eller terapi) vill jag att du ska upptäcka och lära känna dig själv. Mitt rum är en plats för att möta både dig själv och andra.

Alla har vi olika sätt för att upptäcka vår inre värld, därför kommer flertalet olika workshops och möten föras i mitt samtalsrum. Vissa hittar sig själv genom samtal, andra genom skrivande, målande eller genom att lyssna på musik. Hos mig finns det därför flera olika alternativ för att just du ska öppna dina sinnen och lära känna dig själv bättre. Har du egna ideér eller förslag på aktiviteter? Tveka inte att kontakta mig.

 

 

Samtalsbehandling

Samtalsterapi används så väl vid personlig utveckling som att få hjälp och stöd vad gäller sitt psykiska mående eller en förändrad livssituation. Mer information.

Föreläsningar

Jag föreläser ofta utifrån flera perspektiv så som anhörig, socialarbetare och/eller utifrån egna erfarenheter.

Jag skapar även föreläsningar efter dina behov och önskemål. Mer information.

Kontakta mig för mer information!
Skribentuppdrag

Jag har erfarenhet av att skriva både krönikor och artiklar inom ämnet psykisk ohälsa och har bland annat skrivit för nyheter 24, föreningen Attention, Omkrim och Specialnest. Mer information.

Workshops/Utbildningar

Det handlar om glädje, kreativitet och välmående. Oavsett vilken workshop du bokar in dig på så vill jag att du lämnar rummet i ett bättre skick än du var i när du kom. Mer information.

Vi kan inte lära människor något, men vi kan hjälpa dem att komma till insikt.

omtanke

Du+jag?

Är du osäker, har du frågor eller vill du helt enkelt se om vi passar ihop? Låt oss ta en ”virtuell fika” där vi under ett 15 minuters telefonsamtal lär känna varandra och du får undersöka om du tror att jag kan hjälpa dig.

Ladda kaffekoppen, sjunk ner i soffan och låt mig få veta mer om dig.