Tjänster

Workshops

Boka in dig på en workshop!

Workshop

Det handlar om glädje, kreativitet och välmående. Oavsett vilken workshop du bokar in dig på så vill jag att du lämnar rummet i ett bättre skick än du var i när du kom.

Det är inte ovanligt att människor som inte känner varandra hamnar i djupa samtal i mitt samtalsrum. Tillsammans kanske vi både skrattar och gråter men oavsett så går vi hem med en känsla av att vara lite mindre ensamma i denna stora värld.

Jag samarbetar även med andra företagare så workshops inom olika områden kan förekomma.

 

Terapeutiskt skrivande

-för både privatpersoner & företag.

Jag anordnar workshops inom området terapeutiskt skrivande där du både får kunskap i att använda skrivandet som verktyg, men också får till dig övningar för att komma närmare dig själv. Workshops kan anpassas utifrån dina behov och kan innehålla skrivämnen utifrån dina egna önskemål så som hälsa, ångest, sorg mm. Workshops kan även hållas i ämnen som “skriv dina memoarer”, “skriv din bok” och “skriv ditt liv”.

Efter önskemål anordnas workshops både för privatpersoner och företag. Du kan hitta kommande workshops under “aktuellt” eller kontakta mig om du är intresserad av att boka in ett workshop.

glädje

Hyr mig.

Möhippa, kompisträff eller fest.

Boka in en privat workshop!