Boka ett samtal

Workshops

Föreläsningar

Utbildningar

Boka ett samtal

Du kan köpa enstaka samtal eller ett samtalspaket direkt här på hemsidan så återkommer jag till dig för att boka dag och tid. Om du hellre vill, kan du ringa, skicka ett sms eller maila för tidsbokning och du betalar då innan eller efter vårt möte.

paketpris vänersborg

Älska dig själv

Paketpris online

terapisamtal-vänersborg

Älska dig själv

Terapisamtal- online

Online utbildningar

Här finner du online utbildningar som du kan gå i din egen takt var du än befinner dig. Du finner samtliga utbildningar i “self care store”.

Diplomerad skrivvägledare

Den här kursen vänder sig till dig som i din yrkesroll arbetar för att utveckla, behandla, stödja eller motivera andra människor. Kursen i terapeutiskt skrivande är användbar för alla som arbetar inom vård och omsorg eller på annat sätt med människors utveckling och hälsa.

 

Skriv dina memoarer

Har du någon gång tänkt tanken att skriva dina memoarer? Denna kurs ger dig tips och råd hur du ska få dina tankar och upplevelser på pränt. Du får 21 inspirerande och motiverande lektioner som för dig närmare din bok.

 

Skriv din bok

Att skriva en bok är inte lika lätt som många tror. Den här e-kursen vill få din idé till ett färdigt manus, den vill ta dig från start till mål. Den vill hjälpa dig att skriva (färdigt) din bok.

 

Skrivteknik

Vill du lära dig att skriva terapeutiskt?

Vill du komma över en skrivblockering?

Eller bara få tummen ur och komma igång med ditt skrivande?

 

Skriv ditt liv

Skriv ditt liv är en metod för terapeutiskt skrivande, det är en kurs för dig som vill utforska skrivandet som ett läkande och stärkande verktyg. 

 

Tillit

Passar jag dig?

Du+jag?

Är du osäker, har du frågor eller vill du helt enkelt se om vår energier passar ihop? Låt oss ta en “virtuell fika” där vi under ett 15 minuters telefonsamtal lär känna varandra och du får undersöka om du tror att vi kan jobba ihop.

Ladda kaffekoppen, sjunk ner i soffan och låt mig få veta mer om dig.