Boka ett samtal

Workshops

Föreläsningar

Utbildningar

Boka ett samtal

Du kan köpa enstaka samtal eller ett samtalspaket direkt här på hemsidan så återkommer jag till dig för att boka dag och tid. Om du hellre vill, kan du ringa, skicka ett sms, maila eller boka din tid på knappen nedan och du betalar då innan eller efter vårt möte.

Samtalsterapi används så väl vid personlig utveckling som att få hjälp och stöd vad gäller sitt psykiska mående eller en förändrad livssituation. I samtalsterapin finns inga krav att arbeta med en konkret problematik utan här bestämmer du själv hur ofta du vill ses och vad du vill prata om. Kanske vill du regelbundet ha en tid för att lätta ditt hjärta?

I samtalsterapi får du prata fritt utan att någon värderar eller dömer. Som professionell samtalspartner kommer jag inte med tips eller goda råd utan lyssnar och hjälper dig genom olika frågeställningar att reflektera över din situation. I vårt samtal får du nya insikter och kan med hjälp av dem utvecklas och förändras. Mitt mål är att lyssna och stödja dig till att hantera situationen du befinner dig i, samt att hjälpa dig att bryta mönster som du inte kommer ur på egen hand.

Välj mellan samtal online i eller på min motagnin i Vänersborg. Det går att köpa enskilda samtal men även samtal till paketpris.

Coaching är för dig som vill förverkliga en dröm eller kanske komma på vad du drömmer om, för dig som saknar mod eller motivation för att förändra ditt liv åt det håll du vill. Du kanske står inför ett val eller vill utvecklas i karriären.

Jag hjälper dig uppnå dina personliga mål och stöttar dig till att utmana dig själv och växa.

I ett coachingsamtal arbetar vi med att sätta mål och hitta vägar och strategier för att nå dem. Tillsammans arbetar vi med att identifiera förändringsbehov och hitta lösningar för att du ska leva så nära det liv du önskar.

 

Vill du gå i terapi men föredrar att skriva istället för att prata?

Har du svårt att få schemat att gå ihop och önskar att du hade möjligheten att få bearbeta din problematik på tider som passar dig?

Då är mailterapi tjänsten för dig!

Istället för att boka upp och passa tider så sker vårt samtal via mail. Du tar den tid du behöver för att skriva och jag finns där för återkoppling.

Du lättar på ditt hjärta genom att berätta om dig själv och din problematik i ett mail. Jag återkopplar med frågor och funderingar likt dem jag hade ställt dig i ett ”vanligt samtal” och som du får fundera över och svara på i näst kommande mail. Vi bollar dina tankar fram och tillbaka med syftet är att du ska komma till en insikt och hitta till lösningen på ditt problem, eller om så är fallet, bara få lätta ditt hjärta ❤︎

Jag kan också komma med tips, råd, rekommendationer eller övningar för dig att utföra.

Tillit

Passar jag dig?

Du+jag?

Är du osäker, har du frågor eller vill du helt enkelt se om vår energier passar ihop? Låt oss ta en “virtuell fika” där vi under ett 15 minuters telefonsamtal lär känna varandra och du får undersöka om du tror att vi kan jobba ihop.

Ladda kaffekoppen, sjunk ner i soffan och låt mig få veta mer om dig.