Tjänster

Samtalsterapi

Behöver du prata?

Vissa kommer till mig för att dom fått ett ”break down” eller genomgått ett trauma. Andra kommer till mig för att de upplever stress på jobbet. Vissa kommer till  mig för att de lever med en oro de inte kan bli av med och andra för att de har svårt att fokusera och hitta glädje i vardagen.  En del kommer till mig för att de är arga, ledsna eller upplever känslor de vill bli av med, andra för att någon har bett dem att gå till en terapeut. Vissa känner att de behöver någon att prata med andra känner motsatsen samtidigt som de vet att det är nödvändigt. Det finns ingen fel tid, ingen fel anledning, du behöver inte en förklaring för att gå till en terapeut.

Jag finns här för dig. När du behöver det.

Skriva istället för att prata?

Vill du gå i terapi men föredrar att skriva istället för att prata?

Har du svårt att få schemat att gå ihop och önskar att du hade möjligheten att få bearbeta din problematik på tider som passar dig?

Då är e-mail terapi tjänsten för dig!

Istället för att boka upp och passa tider så sker vårt samtal via mail. Du tar den tid du behöver för att skriva och jag finns där för återkoppling.

 

Skrivterapi 

Tillit

Passar jag dig?

Du+jag?

Är du osäker, har du frågor eller vill du helt enkelt se om vår energier passar ihop? Låt oss ta en “virtuell fika” där vi under ett 15 minuters telefonsamtal lär känna varandra och du får undersöka om du tror att vi kan jobba ihop.

Ladda kaffekoppen, sjunk ner i soffan och låt mig få veta mer om dig.