Skrivterapi

skrivterapicentrum

Workshops

Diplomerad skrivterapeut

För privatpersoner

Terapeutiskt skrivande

Terapeutiskt skrivande är en uttrycksform för att få ordning på känslor och tankar. Får vi det mår vi inte bara bättre utan har också lättare för att komma vidare i livet. Terapeutiskt skrivande kan användas när man upplevt sorg eller trauma men också som personlig utveckling eller friskvård. Skrivandet hjälper oss att bearbeta händelser. Du använder pennan som psykolog. Det handlar om att skriva med hjärtat i stället för hjärnan. Det är inte bara skrivandet som är läkande när det kommer till skrivterapi utan också att analysera sin text. Genom att läsa vad man skrivit kan man få en djupare insikt och förståelse för sig själv och sin situation.

Att skriva är ett billigt och effektivt sätt att hjälpa sig själv. Många vittnar om hur skrivandet har varit en väg till personlig utveckling och läkning, hur det har resulterat i minskad sjukskrivning och förbättrad psykisk hälsa. Genom att skriva och skapa berättelser bearbetar vi händelser och tankar. Vi lär oss att sätta ord på det vi varit med om och organisera upp vårt känsloliv.

Är du nyfiken på terapeutiskt skrivande?

Jag utbildar både privatpersoner, föreningar, organisationer och företag . Vill du veta mer?

Kontakta mig!

2 + 5 =

skrivterapicentrum

Du kan anlita mig för att hålla utbildning/föreläsning eller workshops inom terapeutiskt skrivande. Jag utbildar både på plats och digitalt. Kanske vill du att dina arbetstagare skall lära sig att handleda sig själva med hjälp av pennan? Kanske vill du få en arbetsgrupp att komma nära både sig själva och varandra? Kanske är din arbetsplats redo för ett nytt arbetsverktyg? Jag skapar skrivövningar anpassat efter målgrupp. Kontakta mig för offert.

Terapeut, socionom, präst, psykolog, diakon, coach, lärare eller behandlingspedagog?

Vill du vägleda andra i terapeutiskt skrivande? 

Denna utbildning ger dig kunskap att använda pennan som verktyg i din arbetsroll med att vägleda människor och är en fortbildning och ett komplement till din befintliga yrkesroll. Att använda pennan som psykolog är hjälpsamt för både dig och dina klienter.

I min webbshop finner du flera onlinekurser i terapeutiskt skrivande. Du finner även gratismaterial, skrivböcker och en terapeutisk skrivkortlek.

Skulle du vilja ha terapi med mig men föredrar att skriva istället för att prata så är mailterapi tjänsten för dig!

Aktuella onlinekurser:

Du hittar kurser och produkter i min webshop.

 

Tillit

Passar jag dig?

Du+jag?

Är du osäker, har du frågor eller vill du helt enkelt se om vår energier passar ihop? Låt oss ta en “virtuell fika” där vi under ett 15 minuters telefonsamtal lär känna varandra och du får undersöka om du tror att vi kan jobba ihop.

Ladda kaffekoppen, sjunk ner i soffan och låt mig få veta mer om dig.