Kontakt

Säg hej!

Följ

0763-22 20 97

kontakt@jessicahjert.se

Vill du komma i kontakt med mig? Använd enklast formuläret nedan.

Har du frågor och funderingar? I FAQ finns de vanligaste frågorna besvarade, hittar du inte din fråga? Hör av dig!

Vill du boka tid?

Du når mig lättast på sms, mail eller nedanstående kontaktformulär. Jag återkommer till dig så fort jag kan för att ge dig en tid.

(Glöm inte att ange ditt telefonnummer i meddelandet om du vill att jag ska ringa upp dig.)

Mottagning:

Möten sker endast på bokade tider. 

Adress: Industrigatan 8, Vänersborg

Telefon: 0763-222097

FAQ

Finns det något krav på mig som klient?

Nej inte direkt förutom att komma på avtalade tider. Men däremot kräver all terapeutisk behandling att du på riktigt vill förändras och beredd att göra vad som krävs. Jag förutsätter därför att du är intresserad, aktiv och villig att förändra dina tankar eller ditt beteende. En förändring kommer sällan av sig själv utan ett arbete krävs från oss båda.

Hur vet jag att dina samtal kommer att hjälpa mig?

Det finns givetvis inga garantier men jag är nogrann med att inte ta emot klienter jag inte tror mig kunna hjälpa. Ligger ditt problemområde utanför min expertis så rekommenderar jag gärna en annan terapeut/behandlare.

Vad gör jag om jag känner att vårt samtal inte kommer att hjälpa mig?

Jag kommer att stämma av efter varje möte hur allt känns för dig och det finns inga krav från min sida att du måste fortsätta utan en samtalsserie kan avbrytas när du vill. Jag är medveten om att allians och personkemi är viktigt och har en önskan att du ska känna dig trygg och tillfreds hos mig. Gör du inte det är det helt ok att boka av vårt möte eller prata med mig om det så rekommenderar jag dig gärna vidare till annan behandlare/terapeut.

Har du tystnadsplikt?

Förtroende är viktigt för mig. Jag har tystnadsplikt och för ingenting du säger vidare. Jag pratar inte heller om vilka som är mina klienter eller workshopskunder. Du kan därför vara trygg med att det du vill berätta stannar hos mig. 

Jag vill gå i terapi men har inte råd!

Jag är tyvärr medveten om det stora behovet av terapi men kan för tillfället inte ta emot klienter ”pro bono”. Om du skulle vilja ha rådgivning eller terapi till en lägre kostnad skulle jag rekommendera dig att komma på några av mina workshops inom ämnet som passar dig, eller passa på att gå i terapi under de tillfällen då jag kommer att ha KBT-behandling i grupp. 

Går det att få terapi genom försäkringsbolag eller arbetsgivare?

Om du har en privat vårdförsäkring (sjukvårdsförsäkring eller en sjuk-och olycksfallsförsäkring), så kan det finnas möjligheter att få terapi hos mig via den.  Ibland kan också arbetsgivaren bekosta ett antal sessioner, särskilt om det handlar om medarbetare som är i riskzonen för sjukskrivning.

Vilka fördelar finns det med att gå i privatbehandling i stället för vårdcentral?

Främst handlar det om att du själv i mycket högre utsträckning kan påverka din behandling: vem du går till, terapimetod, personkemi och praktiska saker som tider och läge. Tyvärr så upplever många personer att de inte får den hjälp de söker inom den offentliga vården, och att de ofta får vänta för länge eller inte anses må ”tillräckligt dåligt” för att få hjälp.  Hos en privataktör väljer du själv en teraput du trivs med och har tillit till. Du väljer också själv hur ofta du vill träffas och när du vill avsluta din behandling. Hos mig finns inget tak på antal träffar, du kan gå i behandling hos mig i tre veckor eller tre år utifrån vad som passar dig och din plånbok. Hos en privataktör får du ofta ett personligt bemötande och engagemang.

Hur betalar jag?

Beroende på köp av tjänst är det något vi kan komma överens om och hitta ett sätt som passar dig. Jag använder mig av både kortläsare, faktura och swish.

lugn

Passar jag dig?

Du+jag?

Är du osäker, har du frågor eller vill du helt enkelt se om vår energier passar ihop? Låt oss ta en “virtuell fika” där vi under ett 15 minuters telefonsamtal lär känna varandra och du får undersöka om du tror att vi kan jobba ihop.

Ladda kaffekoppen, sjunk ner i soffan och låt mig få veta mer om dig.