Tjänster

Föreläsningar

Föreläsningar

Jag brinner för att dela med mig av min kunskap och erfarenhet, och föreläser både för små och stora grupper. Jag har erfarenhet av att utbilda både yrkesverksamma och drabbade, så väl ungdomar som vuxna inom området psykisk ohälsa. Min utbildning (beteendevetare och kriminolog) och arbetserfarenhet (inom både socialtjänst och kriminalvård) tillsammans med min egen historia (av ADHD och psykisk ohälsa) ger mig en unik kompetens som föreläsare.

Jag föreläser ofta utifrån flera perspektiv så som anhörig, socialarbetare och/eller utifrån egna erfarenheter.

Jag skapar även föreläsningar efter dina behov och önskemål.

Kontakta mig för mer information!
Våld i nära relation

Föreläser om våld i nära relation utifrån där jag delar med mig både av mina egna erfarenheter av att varit utsatt för relationsvåld i tonåren men också utifrån att ha arbetat med våldsutövare inom kriminalvården. Föreläsningen anpassas efter målgrupp.

Kvinnor med ADHD

En föreläsning tillsammans med Maria Andersson där vi fokuserar på ADHD hos flickor och påvisar olikheterna dem emellan.

Min bror och jag

Berättelsen om pojken som tidigt i livet blev marginaliserad och om flickan som ingen såg. Historien om han, vars liv kantats av  misslyckanden, missbruk och kriminalitet och hon, som försökte springa ifrån ångesten men alltid föll på mållinjen. Lyssna på två livshistorier om personer med samma diagnos men helt olika liv.

Missbruk & ångestproblematik

En föreläsning där du får större förståelse för både missbruk- och ångestproblematik.

Terapeutiskt skrivande

Du får kunskap i att använda skrivandet som verktyg, men också får till dig övningar för att komma närmare dig själv. Föreläsningen anpassas efter dina behov.

Jakten på självkänsla

Föreläsning som utgår från boken ”jakten på självkänsla” som handlar om sambandet mellan ADHD, självkänsla och kriminalitet.

Anlitad av:

Kunskap

Passar jag dig?

Du+jag?

Är du osäker, har du frågor eller vill du helt enkelt se om vi passar ihop? Låt oss ta en “virtuell fika” där vi under ett 15 minuters telefonsamtal lär känna varandra och du får undersöka om du tror att vi kan jobba ihop.

Ladda kaffekoppen, sjunk ner i soffan och låt mig få veta mer om dig.