Magiska stenar

Magiska stenar

Har du hört talas om kristaller och magiska stenar? Det sägs att dessa stenar har en energier som vi människor vill åt. Stenar har fascinerat människan i tusentals år. De har använts för utsmyckning och som symboler för makt och rikedom, men också som talismaner och till läkekonst. Allt på Jorden och i universum består av energier som vibrerar på olika nivåer. När vi är glada och mår bra vibrerar vi på en högre nivå och när vi känner oss nere vibrerar vi på en lägre nivå. Kristaller innehåller en hög vibration och har därför under århundraden använts för att heala oss, höja vår vibration och lösa upp energiblockeringar.

Det sägs att kristallerna har olika egenskaper och därför kan hjälpa oss på olika sätt. Och oavsett om man tror på kristaller eller inte, så uppskattar jag dess utsmyckning och tycker att det passar bra i ett terapirum. Förutom att använda stenarna som dekoration har jag köpt några ”worry-stones” som passar perfekt i handen. Att hålla i dessa kan lugna en och göra en mer närvarande i stunden. Perfekt inför ett terapisamtal.

Jag brukar säga till mina klienter att det handlar om din tro, inte själva stenen i sig. Tror du att stenen höjer din glädje så kommer den att göra det.

Vi vet att placebo-effekten fungerar, därför vill jag ta till de medel jag kan för att förbättra ditt välmående och din hälsa.