Älska dig självI september startar jag upp en ny omgång av utbildningen ”älska dig själv -kroppsacceptans och ätmönster”. Kursen hålls i ett liten grupp online där vi under åtta tillfällen diskuterar olika ämnen så som ätmönster, kroppsacceptans, självkärlek och självomhändertagande.

Kursen vänder sig till dig som tröttnat på att svälta din kropp och ständigt testa och leta efter nya metoder för att få en minussiffra på vågen. Den vänder sig till dig som vill gå ner i vikt, som vill behålla din viktnedgång, som vill förändra ditt ätmönster eller bara älska dig själv. I denna kurs arbetar vi för självkänsla och självkärlek oavsett siffran på vågen.

Kursen syftar till öka din förmåga att hantera vardagsstress, irritationer och besvikelser, och har som syfte att ge dig ökat välmående och mental balans- vilket också leder till ett förändrat ätmönster. I kursen kommer du få lära dig olika kbt-tekniker och tydligt se hur tankar, känslor och ätbeteende hör samman.

Fram till sista juli köper du din plats för rabatterat pris. Nu 4500:- Ord pris 8500:- Antalet platser är begränsade, boka din plats här.

Obs. kursen innehåller inga kost- eller träningsscheman utan handlar om att förändra sitt ätbeteende genom kunskap, medvetenhet och en bättre balans i livet.