Basera inte ditt liv på andras tyckande☝️
 
När jag startade mitt företag började jag föreläsa och skriva artiklar om psykisk ohälsa. En anhörig varnade mig och sade att jag inte skulle göra det för att det kunde förstöra min karriär.Tänk om jag hade lyssnat! 

När jag pratade med en karrirävägledare och berättade att jag drömde om att bli terapeut så skrattade hon och sade att det inte var ett jobb för mig, hon trodde aldrig att min kreativa hjärna skulle klara att sitta still en hel dag. 
Tänk om jag hade lyssnat!

När jag fick mitt jobb på kriminalvården sade en anhörig till mig att hon aldrig trodde att jag skulle klara det på grund av min mjuka personlighet, hon tyckte att jag hade för lite skinn på näsan. Tänk om jag hade lyssnat!

När jag ville hoppa av min anställning och driva eget på heltid var det flera som visade upp varningens finger, tänk om jag hade lyssnat!

Det var ingen som rekommenderade mig att köpa ett hus ensam i skogen som 24 åring eller hoppa av en fast anställning som butikschef för att börja plugga. Tvärtom, det var många som tyckte motsatsen, stanna kvar i tryggheten, köp dig inte ett problem✋

Allt det jag har gjort (som ingen annan tyckte att jag skulle göra) har lett mig dit jag är idag. Jag är så otroligt glad och tacksam för varje beslut jag tagit där jag trott på mig själv (även om andra inte har gjort det).

Med detta inlägg vill jag påminna dig att lyssna på dig själv. Andra människor kommer alltid ha åsikter och deras åsikter är inga sanningar (så länge inte du väljer att se dem som det). Oavsett vilka steg du tar i livet så kommer folk runt dig att ha ett tyckande, men kom ihåg att det viktiga inte är vad andra tycker, utan du själv ❤︎