abonnemang ett samtalDom flesta av mina klienter är långvariga. Det vill säga; jag träffar dem under flera år. Den större mängden av mina klienter lider varken av stark ångest eller depression, vi träffas inte för akuta problem, inte med syfte att få ur sig varken tårar eller aggression (även om det också händer). Vi träffas en gång i månaden och diskuterar det som händer i hens liv precis just nu. Ibland tittar vi bakåt, ibland tittar vi framåt, men alltid är jag där som bollplank, papperskorg och stöttepelare.

För vi kan inte förvänta oss att vänner och familj är personerna som ska ta emot alla våra känslor och tankar, att de ska finnas där både som stöd och motivator. Har vi de förväntningarna blir vi ofta besvikna.

Själv vill jag leva som jag lär. Jag träffar både en terapeut och en coach på månadsbasis för att diskutera mål, drömmar, rädslor och hinder som uppkommer i livet. Att alltid ha någon att prata med är ett sätt att ta hand om min hälsa.

Är du redo att börja ta hand om dig?

Hur skulle ditt liv förändras om du visste att du alltid hade någon i din ringhörna? Hur skulle det kännas att ha person som alltid gav av sin tid? Hur skulle du må om du visste att det alltid fanns någon du kunde prata med, där du kunde dela alla tankar och känslor utan rädslan att bli dömd?

Själv ser jag månadsterapin som ett städning av mitt inre. Som en klipptid, massage, ett träningspass. Helt enkelt som en stund för mig själv. Det finns något magiskt i att få säga saker högt, att få skratta, gråta, i någons närvaro utan att behöva ta hand om deras känslor. Att få fokusera på mig, bara mig ❤︎

För handen på hjärtat, hur ofta tar du dig den tiden? Hur ofta vill du ta dig den tiden? Så återigen till frågan; är du redo att börja ta hand om dig?

Mer om mitt månadsabonnemang och min årsprenumeration finner du här.