Är du en solosyster?

Är du en solosyster?

Har du saker du gärna skjuter upp? Ett telefonsamtal, ett mail, eller ett projekt du hela tiden skjuter framför dig eller gömmer under mattan? På fredagar har jag och mina solosytrar co-working. Det innebär att vi jobbar tillsammans fast var för sig. Vi sitter helt enkelt uppkopplade på zoom och ser varandra, men jobbar i våra egna projekt. Mitt tips till dem i gruppen som har ett uppskjutarbeteende är att göra det där dem inte vill under just den stunden. Att med hjälp från gruppens hejarop ringa det där samtalet eller skicka det där mailet. Jag hade själv ett samtal jag skjutit på i veckor🙈 men när jag sa till mina solosystrar att jag skulle göra det under tiden tillsammans med dem så var det klart på bara 3 minuter☎️ Men ibland är det helt tvärtom, jag säger att jag ska göra en sak men inser att jag har gjort något helt annat. En insikt jag inte hade fått utan dem.

Behöver du stöttning framåt? Välkommen till solosystrar👯‍♀️

Är du nyfiken på solosystrar och vill veta mer? Kika då in här.