Bär du företagsdrömmar?

Jag måste gå en kurs till, en utbildning till, eller kanske behöver jag fila på hemsidan lite till. Någon som känner igen sig?

Något jag lärt mig efter 10 år som företagare är att börja innan du är redo, att sälja innan du är klar. Det är så många som fastnar i trygghetsträsket, jag behöver x antal utbildningar till innan jag kan börja jobba som terapeut eller min kurs måste vara perfekt INNAN jag ens börjar prata om den. Vi tror på något sätt att vi ska bli redo om vi stannar kvar bakom startlinjen, att steget över den kommer av sig själv. Sanningen är att det sällan sker, att man ofta behöver bli knuffad över startlinjen för att börja springa.

Jag kände mig inte redo när jag tog emot min första betalda klient, jag kände mig inte redo när jag sade upp mig från mitt jobb och jag känner mig fortfarande inte redo när jag tackar ja till nya föreläsningar eller uppdrag -men jag gör det ändå!

Så väntar du på att bli redo? Hur länge ska du vänta? Hur känns det ens att vara redo? Är ditt uppskjutande en sanning eller lögn? Växer du verkligen bakom startlinjen eller behöver du bli utkastad framför den?

Behöver du hjälp att komma framåt? Då vet du vart jag finns!