Bär du företagsdrömmar?

Bär du företagsdrömmar?

Jag har drivit företag i över 10 år men inte haft någon i mitt umgänge som var steget före mig och drev det på heltid. I efterhand inser jag att det också innebär att det inte fanns någon som peppade mig till att ta steget, som sade till mig att chansa (för det gör sällan människor som är anställda).

För snart två år sedan träffade jag en företagare som kom att påverka hela mitt liv. Hon hade drivit eget heltid i några år i samma bransch som jag själv och sade ”det finns plats för dig med” och ”gör det bara”. Vårt första möte var det som tände elden inom mig och fick mig att ladda för det där hoppet som tillslut blev av.

Jag tror inte hon är medveten om hur mycket hon påverkade mitt liv och min framtid med ett enda samtal (och det inser jag i skrivande stund att jag måste tacka henne för). Men hon fick mig att våga tro på att det var möjligt, också för mig.

Så mitt största tips till dig som vill bli egen företagare, omge dig med andra företagare. Ingen annan förstår din drivkraft, din dröm, dina rädslor och din motivation.

Gå med i ett nätverk, skaffa dig nya vänner, grabba tag i en mentor eller köp coaching av någon som ligger steget före dig och har varit med om resan. Lycka till!

Ps.Hos mig finner du företagsnätverket solosystrar, du kan också köpa mentorskap och coaching. Mer info finner du här