Företagsterapi

Vill du vara en del av ett företagsnätverk?

Som företagare är det inte ovanligt att känna sig ensam. Ibland kan man sakna både chef och kollegor. Solosystrar är ett digitalt nätverk för kvinnliga soloföretagare där vi hjälper och stöttar varandra på företagsresan. 

Vi träffas varje vecka för co-working och coachning. Nyfiken och vill veta mer? Mer information finner du HÄR.

Jag hjälper dig!

Behöver ditt företag terapi?

Behöver du en mentor, ett bollplank, coach eller en rådgivare?

Som företagsterapeut stöttar jag både dig och ditt företag i din och ditt företags utvecklingsresa. Det är inte ovanligt att känna sig ensam och rådvill som företagare. När du anlitar mig som företagsterapeut har du både ett stöd och ett bollplank som motiverar dig och får dig att nå dina mål. Oavsett om du har fastnat och inte vet vad du vill, eller om du är osäker och inte vet hur du ska komma framåt är denna tjänst passande för dig som inte vill stå ensam i sitt arbete. Stress, utmattning, krav eller bara bolla nästa steg i ditt företag, du bestämmer!

Som företagsterapeut försöker jag att titta både på dig och ditt företags mående för att du skall få ett så tillfredställande arbetsliv som möjligt. Undrar du om detta är en tjänst som passar dig?

Tveka inte att kontakta mig för frågor.

Företagsterapeuten är en podd för dig som driver eller drömmer om att driva eget företag. I podden delar jag inte bara med mig av mina egna erfarenheter av att driva eget, jag intervjuar också gäster för att få reda på deras erfarenheter och lärdomar. Jag hoppas således kunna fylla både din och min kunskapsbank.

Genom podden vill jag ge dig kunskap men framförallt inspirera och motivera dig till att ta tag i dina drömmar!

Jag som driver podden heter Jessica Hjert och är beteendevetare & KBT-terapeut. I terapisessioner med mig hjälper jag både dig & ditt företag att må bra!

Har du en historia du tror kan inspirera/hjälpa andra? Skicka gärna ett meddelande och berätta kort om dig och din företagsresa så återkommer jag så fort jag kan. Du kan även lämna ett röstmeddelande om du har tankar eller tips du önskar att jag poddar om.

Follow

4 + 3 =

Lyssnar gör du här

Spotify

Podcaster

Anchor

företagsterapi