skrivterapicentrum

Skrivandet har hjälpt mig både som terapeut och som företagare.

Jag brukar förklara skrivandet som en stämgaffel och eftersom jag är mitt egna arbetsverktyg behöver jag regelbundet stämma av att jag håller mig på rätt frekvens.

Skrivandet är ingen quickfix men precis som träning är det något som påverkar din hälsa positivt och får dig att må bättre i längden.

Jag checkar regelbundet av stress, mina mål och mitt mående, och som företagare känns det än mer viktigt då ingen kallar in mig på utvecklingssamtal eller checkar av varken min riktning eller min fart.

Som företagare är allt det där ditt egna ansvar. För att hjälpa dig att hjälpa dig själv har jag skapat två kurser där jag delar med mig av mina bästa arbetsverktyg! En för dig som driver eget och en för dig som arbetar som terapeut/coach och vill hitta ett enkelt och effektivt sätt att ta hand om dig själv.

Är du nyfiken och vill veta mer? Kika in på skrivterapicentrum.se

skrivterapicentrum