Vi fortsätter på temat självkärlek och jag vill att du med hjälp av pennan undersöker det bästa med dig. Vilka personlighetsdrag gillar du hos dig själv, vad brukar andra uppskatta och ge dig beröm för? Vad uppskattar du med ditt utseeende, vad brukar andra ge dig komplimanger för? Vad bär du för kunskaper som du är tacksam över? Här får ingen negativitet eller dåliga tankar plats. Ge dig själv några minuter och skriver ner ALLT som är bra. Nedan ger jag dig ett exempel ur min egen text:

Jag älskar att jag rymmer så mycket kärlek, jag är öppen och empatisk och ger alla människor en chans. Jag är glad att jag är genuint nyfiken på andra människor och att jag bryr mig, om allt som är levande. Jag är tacksam för att jag är kreativ, iderik och duktig på att uttrycka mig med hjälp av pennan. Jag är tacksam för att jag är en god lyssnare och en person som många väljer att vända sig till. Jag är glad att jag har ett stort mod, både till att följa mina drömmar men också att testa och skapa nya saker utan att vara rädd för folks åsikter ❤︎

Nu är det din tur. Sätt dig och ge dig själv lite kärlek. Vad är det bästa med dig?